U kunt bij Klusbedrijf Rotterdam terecht voor alle timmerwerken of het nu grote timmerwerken of kleine timmerwerken zijn U bent bij ons aan het goede adres.
Mocht U er zelf nog niet helemaal uit zijn wat u precies wilt hebben dan kunnen wij door onze jaren lange ervaring en inzicht U altijd goed advies geven en elk timmerwerk toch tot een goed einde brengen zodat U altijd tevreden bent over het door ons geleverde timmerwerken.


Elke verbouwing klein of groot is bijzonder en persoonlijk. Dit vraagt om vakkennis en aandacht van de aannemer. Een goede communicatie en duidelijke afspraken tussen klant en aannemersbedrijf zijn dan noodzakelijk.

Klusbedrijf Rotterdam begeeft zich in zowel de particuliere als zakelijke markt. In beide markten wordt met name op kleine schaal nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie gerealiseerd.

Ons bedrijf heeft een ruime ervaring met het vervaardigen van maatwerk oplossingen voor particulieren, bedrijven en Architecten. U kunt bij ons terecht voor al uw timmerwerk, of het nu gaat om een balie of een compleet winkel interieur, met onze creativiteit, motivatie en ervaring geen enkel probleem.

U kunt onder andere bij ons terecht voor een renovatie, het timmerwerk van een afbouw, de bouw van ramen, kozijnen, deuren, dakramen, de bouw van een dakkapel of bijvoorbeeld een aanbouw aan een woning.

Mocht u meer informatie wensen, of wilt u graag dat wij uw situatie en de mogelijkheden in kaart brengen?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.