Voor behang-, glas- en schilderwerk bent u bij Klusbedrijf Rotterdam aan het juiste adres. Onze opdrachtgevers zijn bijvoorbeeld particulieren, bedrijven, (gemeentelijke) instellingen, woningbouwverenigingen en verenigingen van eigenaren. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, verbouw, restauratie en (groot) onderhoud.

Wij houden ons bezig met het uitvoeren, renoveren en onderhouden van alle voorkomende binnen- en buitenschilderwerken. Ook wandafwerkingen en spuitwerk behoren tot het dienstenpakket van ons bedrijf.

Het afwerken van beton, baksteen, pleisterlagen, wanden en plafonds etc. met muurverven, betoncoatings en decoratieve effectverven is eveneens een specialiteit van Klusbedrijf Rotterdam. Daarnaast brengen wij ook via spuitapplicatie de verschillende struktuur- en multi-color muurverven aan, waarmee prachtige resultaten worden verkregen. Onze mensen zijn speciaal getraind voor het aanbrengen van deze producten. Ook het aanbrengen van vloercoatings op galerijen, parkeergarages, bedrijfsruimten, in magazijnen enz, wordt door ons uitgevoerd.

Uw schilder voor Rotterdam en omgeving
Binnen- en buitenschilderwerk, sauzen, schilderen (binnen en buiten). Van een enkele deur tot aan met een volledige woning. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.