Klusbedrijf Rotterdam beschikt over vakmanschap om uw huis of pand naar uw wensen aan te passen. Dankzij onze jarenlange ervaring met renoveren hebben wij oog voor alle aspecten van het vernieuwen of aanpassen van uw huis.

Het renoveren, verbouwen en onderhouden van woningen en bedrijfsgebouwen voor particulieren, woningcorporaties, vakantiecentra, beleggings- en vastgoedmaatschappijen, zorginstellingen in de gezondheidszorg behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. Of het nu gaat om het renoveren van een complete woonwijk, het herstellen van de dakgoot, het verbouwen van een badkamer of het uitbreiden van een woning.

Renovatie is hetzelfde als woningverbetering. Bij beide gaat het om het gedeeltelijk vernieuwen van de woning door veranderingen aan te brengen of door de woning te vergroten. Het kan ook gaan om sloop waarna op dezelfde plaats een nieuwe woning wordt gebouwd. Bij groot onderhoud gaat het om het herstel of het vervangen van delen van de woning waarbij het wooncomfort gelijk blijft.

Als gebouwen er eenmaal staan, moeten zij ook goed worden onderhouden. Slecht of matig onderhoud betekent immers dat uw kostbare bezit inboet aan leefbaarheid, representativiteit en dus aan waarde. Daarnaast ontstaat er in de loop der tijden altijd behoefte aan aanpassing aan veranderende wooneisen en -omstandigheden.

Goed onderhoud kan u veel tijd en geld besparen in de toekomst. Klusbedrijf Rotterdam bekijkt graag met u wat de mogelijkheden zijn voor uw huis of pand. Met onze ruime ervaring, kan Klussenbedrijf Rotterdam vrijwel elke klus aan. Mocht dit toch niet het geval zijn, dan springt een collega klussenbedrijf even bij. Neem contact op met ons voor het opknappen, renoveren of onderhoud aan uw huis.